Stichting Dance Connects

De repetities gaan van start!

Op 15, 16 en 17 maart start het tweede deel van Still Moving: de repetities. Floortje Rous, choreograaf en artistiek leider van Stichting Dance Connects, zal vanaf die dagen samen met de senioren dansers uit het eerste deel, nieuwe dansers én muzikanten gaan werken aan een voorstelling, die deze zomer in verschillende theaters, verzorgingshuizen en op festivals te zien zal zijn.

Iedereen vanaf 60 jaar, die graag wil dansen en ervan houdt om een verhaal te vertellen door middel van moderne dans vol fantasie en creativiteit, kan zich opgeven voor deze repetities. De repetities zijn een mengeling van moderne dans en het maken van eigen dansmateriaal samen met de choreograaf en muzikanten.

Moderne dans voor senioren in Amsterdam

Stichting Dance Connects is in januari, na het succes van vorig jaar, begonnen met haar project Still Moving II. Dit project bestaat uit een reeks van tien moderne danslessen voor senioren, gevolgd door vijftien repetities waarin met live muziek wordt gewerkt aan het maken van een voorstelling.

Still Moving wordt georganiseerd in de stadsdelen West, Oost en Centrum in professionele dansstudio’s. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. Voor mensen die niet mee willen doen aan de voorstelling zelf, is er de mogelijkheid om toch met de repetities mee te doen.

Inschrijven kan tot en met 17 maart via www.danceconnects.nl of neem contact op met Floortje Rous (06-19164926/ e-mail)