Danstheater ZiRR zoekt dansers

Danstheater ZiRR zoekt dansers voor danstheatervoorstellingDanstheater ZiRR is op zoek naar professionele dansers en houdt op 31 mei 2014 audities in Beilen. ZiRR zoekt één danseres voor de productie Hijs de Zeilen en twee dansers/acteurs voor een nog te creëren danstheatervoorstelling voor kinderen.

Danseres gezocht voor Hijs de Zeilen

Voor de productie Hijs de Zeilen, voor kinderen vanaf 6 jaar, zoekt ZiRR een danseres met een moderne dans achtergrond (Graham, Limón). Heb jij een docent dansopleiding gedaan, dramatische vaardigheden in huis en ben je in het bezit zijn van een rijbewijs en VAR WUO? Dan is ZiRR op zoek naar jou!

De repetitieperiode betreft zes dagen in augustus 2014 en twee dagen in september 2014 (nader te overleggen). De repetities en reiskosten worden vergoed. De productie wordt opgevoerd in seizoen 2014/2015 op maandag en dinsdag en/of in nader overleg.

Twee dansers/acteurs gezocht voor nieuwe danstheatervoorstelling

Voor een nog te maken danstheatervoorstelling zoekt ZiRR twee dansers(m/v) met docentbevoegdheid en ervaring in het maken van danstheater. Dansers dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs en VAR WUO. Ben jij geen dansdocent? Acteurs, BIK-geregistreerden, uitvoerend geschoolden en docenten drama met sterke fysieke inslag worden ook uitgenodigd. Stuur in dat geval een overzicht van jouw dans-,doceer- en/of maakervaring (incl. vermelding doelgroep en referenties) en andere vaardigheden mee.

De repetitieperiode bestaat uit twintig dagen in de maanden september, november en december 2014. De repetities en reiskosten worden vergoed. De uitvoeringsperiode is in seizoen 2014/2015 op maandag en dinsdag en/of in nader overleg.

Auditie doen?

Je kunt je aanmelden voor de auditie door je brief en cv te sturen naar inge@zirr.nl . Als je geselecteerd bent, ontvang je uiterlijk 23 mei een uitnodiging voor de auditie.

Dansgezelschap ZiRR

ZiRR is een professioneel Noord-Nederlands dansgezelschap en dé plek voor jonge talentvolle dansers, choreografen en dansmakers. ZiRR maakt sinds 2004 danstheatervoorstellingen voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar.