Jacob Jonas - Dancers Among Us, foto Jordan Matter

Dans Utrecht organiseert netwerkborrel dansprofessionals

Zondag 13 maart om 14.00 uur vindt de Meet Up: Getting to know you! van het netwerk Dans Utrecht plaats bij café Walden in Utrecht. Alle dansprofessionals die in Utrecht wonen en/of werken zijn welkom om kennis te maken met hun danscollega’s en  met elkaar ideeën uit te wisselen.

Netwerkborrel voor dansprofessionals

Dans Utrecht organiseert iedere maand een ‘Meet Up’ voor dansprofessionals uit Utrecht. De allereerste Meet Up is een informele kennismaking en brainstormmiddag. De organisatoren willen graag horen waar de dansprofessionals behoefte aan hebben en hoe toekomstige Meet Ups het beste vorm gegeven kunnen worden.

Aanmelden voor de Meet Up kan via het Facebook evenement Meet Up: Getting to know you! Let op: het evenement is alleen zichtbaar voor leden van Dans Utrecht. Wil je naar de Meet Up komen? Word dan eerst lid van Dans Utrecht!

Dans Utrecht

Dans Utrecht is een netwerk door en voor dansprofessionals die in de provincie Utrecht wonen en/of werken. De Facebookgroep Dans Utrecht is opgezet als een online omgeving om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen. Het netwerk is een initiatief van Jacqueline de Kuijper en Sophie Verdaasdonk, oprichters van Dance to the People.