24Talents

24talents: marktplaats voor talenten

Ontdekt worden of geboekt worden als model, zanger, muzikant, danser, acteur gaat niet vanzelf. Maar gelukkig is er nu 24talents.nl! 24talents biedt een nieuwe mogelijkheid aan om nu je carrière te starten.

Op het online platform van 24talents wordt elk talent benaderd door particulieren, casting- en/of evenementen bureaus voor een optreden of show.  Talenten ontvangen dan direct een bericht hiervan. Het is aan de talenten zelf om te beslissen welke uitnodiging(en) zij wel of niet accepteren. Als talent geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent.

Dit biedt de mogelijkheid aan voor talenten om meer ervaring op te doen en te groeien in hun eigen specifieke talent. Verder is het mogelijk om te netwerken. Afhankelijk van de prestaties van het talent is het ook mogelijk om bij een bedrijf een fulltime contract te bemachtigen.

Ben jij geïnteresseerd en sta je op het punt om je carrière te starten, meld je dan nu gratis aan op www.24talents.nl. Gebruik de actiecode ontdekking2015 om gratis zes maanden lang gebruik te maken van onze talentenservice.