Take it slow (Buitenkunst)

Een Buitenkunst workshopweek genaamd 'Take it slow'. Wanneer we vertragen in de dans, is er ruimte om onze aandacht naar alle lichaamsdelen te sturen. Er is tijd om aan elke beweging een volledige inhoud mee te geven. Elke sensatie wordt voelbaar. Elke beweging wordt belangrijk.

Een effect hiervan is dat je als performer of danser meer 'aanwezig' bent op het toneel. Ook onderzoeken we welke bewegingskwaliteiten ontstaan wanneer we vertragen en een sensatie, die er altijd al was tijdens het dansen, bewust gaan ervaren. Dit doen we alleen, in duo's en als groep. Bijvoorbeeld: hoe voelt de lucht die langs de huid van de handen glijdt en welke bewegingen ontstaan hieruit? De workshopweek staat onder leiding van Madieke van Beek.

Over Buitenkunst

Bij Buitenkunst kun je vanaf het Hemelvaartweekend t/m eind augustus op twee locaties (Randmeer & Drenthe) workshopweken en -weekends volgen in Dans, Theater, Muziek, Zang, Fotografie, Beeldende kunst en Schrijven. Gelijktijdig met de workshops voor volwassenen, zijn er ook workshops in de kunsten voor kinderen (vanaf 3 jr). Je kampeert in (eigen) tent/caravan op ons terrein waar we elk jaar vele werktenten, ateliers, theaters e.d. opbouwen. De week duurt van zaterdag t/m zaterdag. De workshops zijn zondag t/m maandag.

Aanmelden: via onze website, e-mail of bellen met 020-6381978

Datum: 

22 - 29 jul '17

Organisator: 

Buitenkunst Randmeer

Plaats: 

Dronten