SUPERRRHERO - Flex Dansstudio

SUPERRRHERO - Flex Dansstudio

Dans Magazine ambassadeur X brengt met SUPERRRHERO een creatieve knipoog naar burn-out. Vergeet James Bond, Superman of X-Men en maak kennis met de Terrible Four! Deze superhelden waken met hun magische krachten over de veiligheid in Flexcity. Als op een dag een wereldberoemde diamant wordt gestolen, komen de Terrible Four razendsnel in actie om de dief te grijpen. Maar dan laten de magische krachten hen in de steek.

Met SUPERRRHERO levert Flex Dansstudio een gloednieuwe danstheatervoorstelling af vol spanning en sensatie. Dompel je onder in de felgekleurde popart wereld van superhelden die op krachten komen in een wellness resort. Zal het ze lukken hun krachten terug te krijgen

SUPERRRHERO is een familievoorstelling met een knipoog naar het hedendaagse heldendom. Ruim 300 leerlingen van Flex Dansstudio in Nijmegen dansen, zingen en acteren onder de artistieke leiding van Jasmijn Wolfers.

Met SUPERRRHERO trekt Jasmijn een parallel met de huidige tijdsgeest waarin veel mensen last hebben van een burn-out door de hoge druk waaronder ze leven. “We willen het allemaal, altijd, heel goed doen, een soort superheld zijn. En soms lukt dat dus even niet.”

Making off: SUPERRRHERO

SUPERRRHERO is alweer de 8ste voorstelling waarmee Flex Dansstudio haar leerlingen een podium geeft én een onvergetelijke ervaring.

“Natuurlijk doe ik dat niet alleen”, vertelt Jasmijn. “Ik werk samen met een team van acht docenten en tientallen vrijwilligers achter de schermen.” Die helpen mee met onder meer het decor, grime, rekwisieten, de opvang van de kinderen backstage en de vele kostuums.

In aanloop naar de voorstelling vloggen enkele leerlingen over de voorbereidingen die in totaal zo’n halfjaar in beslag nemen. De filmpjes zijn te volgen via de Facebookpagina van Flex Dansstudio en op de website. Hier is onder meer ook informatie te vinden over sponsormogelijkheden in de vorm van materiaal en diensten die nodig zijn voor de voorstelling.

Kaartverkoop SUPERRRHERO

SUPERRRHERO is te zien op zondag 25 juni om 12.00 uur en om 15.30 uur in de Stadsschouwburg Nijmegen (geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar).

Kaarten voor beide voorstellingen zijn te koop bij Flex Dansstudio aan de Boksdoornstraat 93 in Nijmegen op zaterdag 13 mei van 14.00-18.00 uur (pinnen is mogelijk).

Prijzen: €10 (4e rang), €12 (3e rang), €14 (2e rang), €16 (1e rang)

Na deze datum zijn kaarten alleen nog telefonisch te reserveren, kijk op de website voor meer informatie: www.flexdansstudio.nl

Datum: 

25 jun '17

Organisator: 

Flex Dansstudio

Plaats: 

Nijmegen