En masse (Buitenkunst)

Een Buitenkunst workshopweek genaamd 'En masse'. Het corps de ballet. Veel dansers, één lichaam. Is daar een strakke choreografie voor nodig, of kan het ook anders? Door partnerwerk, opdrachten vanuit de Japanse butohdans en vloerwerk onderzoeken we deze week hoe divers een massa kan zijn.

We werken met instant composition -improvisatie als performance- en maken choreografieën. Iedere danser geeft de massa vorm vanuit zijn eigen bewegingsachtergrond. Ook groepsgedrag in het dagelijks leven beïnvloedt de dans. Uiteindelijk worden we een massa die geruisloos van vorm en stijl verandert. En natuurlijk springt, kruipt of rolt daar af en toe iets uit. Een solo, een duet. Om weer opgeslokt te worden door de massa. De workshopweek staat onder leiding van Kristien Sonnevijlle.

Over Buitenkunst

Bij Buitenkunst kun je vanaf het Hemelvaartweekend t/m eind augustus op twee locaties (Randmeer & Drenthe) workshopweken en -weekends volgen in Dans, Theater, Muziek, Zang, Fotografie, Beeldende kunst en Schrijven. Gelijktijdig met de workshops voor volwassenen, zijn er ook workshops in de kunsten voor kinderen (vanaf 3 jr). Je kampeert in (eigen) tent/caravan op ons terrein waar we elk jaar vele werktenten, ateliers, theaters e.d. opbouwen. De week duurt van zaterdag t/m zaterdag. De workshops zijn zondag t/m maandag.

Aanmelden: via onze website, e-mail of bellen met 020-6381978

Datum: 

29 jul - 5 aug '17

Organisator: 

Buitenkunst Randmeer

Plaats: 

Dronten