Create-it-forward (Buitenkunst)

Create-it-forward is een workshopweek van Buitenkunst. Met een dansworkshop waarbij wordt gewerkt met een creatief doorgeefsysteem: we starten vanuit zelfgekozen inspiratiebronnen die we omzetten in een dansstuk. Nadat je, onder begeleiding, eigen materiaal hebt gemaakt, geef je jouw dans door aan iemand anders. Zelf krijg je andermans dans aangeleerd. Deze mag je je via een choreografische toolbox volledig eigen maken en verder ontwikkelen.

Hoeveel rondes passen er in een week en waar eindigt jouw startidee? We onderzoeken wat nog van wie is en hoe we omgaan met eigen materiaal en dat van een ander. Voor alle mensen met veel energie, die van maken en bewegen houden en niet bang zijn om een experiment aan te gaan! De dansworkshop staat onder leiding van Sanne Clifford.

Over Buitenkunst

Bij Buitenkunst kun je vanaf het Hemelvaartweekend t/m eind augustus op twee locaties (Randmeer & Drenthe) workshopweken en -weekends volgen in Dans, Theater, Muziek, Zang, Fotografie, Beeldende kunst en Schrijven. Gelijktijdig met de workshops voor volwassenen, zijn er ook workshops in de kunsten voor kinderen (vanaf 3 jr). Je kampeert in (eigen) tent/caravan op ons terrein waar we elk jaar vele werktenten, ateliers, theaters e.d. opbouwen. De week duurt van zaterdag t/m zaterdag. De workshops zijn zondag t/m maandag.

Aanmelden: via onze website, e-mail of bellen met 020-6381978

Datum: 

12 - 19 aug '17

Organisator: 

Buitenkunst Randmeer

Plaats: 

Dronten